Poznávací zájezdy

Poznávací zájezd do Anglie, květen 2020

Vážení rodiče,

v letošním školním roce opět nabízíme žákům 5. –  9. třídy zájezd do Velké Británie. Květnový termín je vhodný také pro vycházející žáky, budou mít již po přijímacích zkouškách na střední školy.

Cestování je velmi silná motivace pro další učení cizího jazyka. Vaše děti se dostanou do cizojazyčného prostředí a v praxi si vyzkoušejí, jak funguje to, co se naučily v hodinách angličtiny.

Zájezd organizuje spolehlivá cestovní kancelář, s letitými zkušenostmi s pořádáním zahraničních zájezdů. Zajišťuje dopravu s průvodcem, ubytování v osvědčených rodinách, které pečují o děti ve večerních a ranních hodinách, dopravují je na místo srazu a připravují jim jídlo. Každý den celá skupina společně absolvuje vybraný program.

Program zájezdu upřesním, až bude známý počet přihlášených žáků. Obvykle se připojujeme k jiné základní škole, aby se naplnil autobus. Určitě se podíváme do Londýna a potom na nějaké další zajímavosti v jeho okolí.

Celková cena zájezdu bude upřesněná po uzavření přihlašování, počítejte s částkou  8000 – 8500 Kč (plus vstupy a kapesné).

Závazné přihlášky + záloha 2000 Kč do konce října (31. 10. 2018).

Z důvodu nemoci učitelky I. Vajskebrové je termín přijímání přihlášek
prodloužen do konce listopadu.

Přihláška ke stažení zde.

 

Pokud máte dotazy, najdete mě každý den ve škole nebo na telefonu  377 821 212 (ráno mezi 7.30 – 7.55 hod).

 

                                                                                      Iveta Vajskebrová

 

Top
Skip to content