Omezený provoz

OMEZENÝ PROVOZ V MŠ VEJPRNICE

Mateřská škola Vejprnice po projednání se zřizovatelem, podle 3. odst. 2 vyhlášky č. 14/2005 Sb. v platném znění,

rozhodla o omezení provozu v období od 1. 2. 2021 do odvolání.

Mateřská škola bude nadále v provozu pro děti s povinností předškolního vzdělávání a pro děti zaměstnaných rodičů.

Důvodem omezení provozu jsou organizační příčiny, které znemožňují řádné poskytování předškolního vzdělávání v běžném provozu – uzavření školní jídelny.

Vedení ZŠ a MŠ Vejprnice

Vážení zákonní zástupci,

tématem dnešní doby se stala koronavirová epidemie a události s ní spojené. Problémy se nevyhýbají téměř nikomu a ani naše mateřská škola nezůstala ušetřena. V současné době se potýkáme především s těžkostmi souvisejícími se značnou absencí personálu školní jídelny, jak z důvodu karantény, tak i kvůli onemocnění.

Proto považujeme za nutné Vás informovat, že jsme nuceni přejít na omezený provoz a děti z jednotlivých tříd spojovat. Abychom provoz naší mateřské školy udrželi, vedení školy zajistilo ve spolupráci se zřizovatelem náhradní stavování pro děti z naší mateřské školy. Obědy (polévku a hlavní jídlo) budeme dovážet z Centra pohybových a terénních sociálních služeb Zbůch.

Provoz bude zajištěn jen v některých třídách. Omezený provoz MŠ od 1. 2. – 5. 2. 2021 bude pro přihlášené děti na pavilonu ZŠ a MŠ – hlavní budova ve třídách zelené, fialové a oranžové.

Děti jsou rozděleny do tříd:
Do zelené třídy půjdou děti z růžové, zelené a červené třídy.
Do oranžové třídy půjdou děti z oranžové, bílé a žluté třídy.
Do fialové třídy půjdou děti z fialové a modré třídy.

Prosíme rodiče, aby přinesli dětem v batůžku náhradní oblečení + na odpočívání peřinku, polštářek, prostěradlo, pyžamko – v tašce a podepsané.

U hlavních dveří do MŠ budou rodiče předávat své děti pedagogickým zaměstnancům MŠ (učitelka, AP).

Děkujeme za pochopení.

Kolektiv MŠ

Top
Skip to content