Základní škola

Příprava voleb do školské rady

Vážení rodiče,

dovolte nám, abychom Vám sdělili několik informací, které se týkají naší školské rady.

V listopadu loňského kalendářního roku jsme zvládli zvolit do školské rady člena za pedagogické pracovníky. Do školské rady byl za pedagogické pracovníky zvolen Mgr. Václav Vlasák. Za zřizovatele byl do školské rady jmenován Ing. Petr Váchal. Zbývá tedy ještě zvolit člena z řad zákonných zástupců nezletilých žáků. 

Tuto část voleb jsme zahájili v září loňského roku vypsáním termínu voleb (5. 11. 2020) a zřízením přípravného výboru. To vše bylo připraveno ještě před uzavřením škol a přechodem žáků na distanční výuku. Domnívali jsme se, že v listopadu budou upravené hlasovací lístky v obálkách vhozeny do hlasovací urny a už jen spočítáme výsledky. Ale jak víte, člověk míní a coronavirus mění. 

Prosíme rodiče,  kteří mají zájem kandidovat do školské rady za zákonné zástupce nezletilých žáků nebo chtějí navrhnout kandidáta, aby vyplnili formulář Nominace kandidáta pro volby do školské rady. Vyplněný formulář lze doručit osobně do kanceláře školy nebo zaslat na e-mail skola@zsvejprnice.cz do 185. 2021. Formulář je ke stažení ZDE a dostupný i v kanceláři školy.

I v této složité době chceme, aby se alespoň některé věci dostávaly do těch správných kolejí. Pokud máte zájem se zapojit, budeme velmi rádi. O jednotlivých kandidátech, kteří projeví zájem, budete před samotnými volbami informováni. 

Předem Vám děkujeme za ochotu se zapojit do života školy i za Vaší spolupráci.

Vedení ZŠ a MŠ Vejprnice

Top
Skip to content