UZAVŘENÍ MŠ VEJPRNICE KRAJSKOU HYGIENICKOU STANICÍ OD 22. 10. 2020 DO ODVOLÁNÍ

Vážení zákonní zástupci,
s platností od čtvrtka 22. 10. 2020 se dle nařízení KHS Plzeňského kraje uzavírá provoz celé mateřské školy, z důvodů pozitivně testovaných zaměstnanců, prozatím do odvolání zhoršené epidemiologické situace. Podrobné vyjádření KHS naleznete níže.

Informace o začátku provozu bude včas vyvěšena na webových stránkách školy v sekci Aktuality a bude podléhat doporučení KHS.

Žádost o ošetřovné při péči o dítě z důvodu uzavření školského/dětského zařízení 

Pokud budete pro svého zaměstnavatele potřebovat potvrzení o uzavření MŠ – žádost o ošetřovné, kontaktujte na školním mailu paní Zahálkovou r.zahalkova@zsvejprnice.cz Potvrzení (nyní pouze elektronicky) Vám vystaví a pošle na Váš mail. Z důvodu ověření identity žadatele (GDPR) je nutné žádost odeslat prostřednictvím e-mailu. V žádosti prosím uveďte jméno a příjmení dítěte a jeho rodné číslo. Potvrzení Vám odešleme v příloze  vždy ve středu a v pátek.

Nastalá situace nás všechny velice mrzí, ale budeme doufat, že u všech zaměstnanců bude průběh onemocnění mírný, v případě pozitivních dětí také tak i u nich, a že tato náročná doba brzy skončí.

Vedení ZŠ a MŠ Vejprnice

KHS – Rozhodnutí o mimořádném opatření

Top
Skip to content