Základní škola

Návrat všech žáků do lavic

Po dlouhém období jsme se dočkali. Na základě vládního rozhodnutí se od 17. května mohly opět navrátit všechny ročníky k prezenční výuce ve škole. Je tak zrušena povinnost střídání v rotačním režimu a končí tedy veškerá distanční výuka! 

Ačkoli pandemie koronoviru stále pokračuje, snažíme se udržet školu v chodu. Škola na návrat k prezenční výuce připravila ve spolupráci se společností PRAKTIK PRAHA a RC Kulíček zkušební testování žáků tzv. neinvazivní metodou, tedy stěrem z okraje nosu.

Pondělní testování provedené proškolenými odborníky na přítomnost viru COVID-19 neukázalo u nikoho pozitivitu – skvělá zpráva, všichni negativní :))

Jedním z předpokladů k ochraně učitelů, kteří výuku zajišťují, je dostatek respirátorů. Děkujeme za poskytnutí respirátorů pro naše zaměstnance, které denně při své práci využívají. Respirátory nám při milé návštěvě předal senátor a zároveň starosta Vejprnice Ing. Mgr. Pavel Karpíšek. Za všechny zaměstnance ZŠ a MŠ Vejprnice velice děkuji za dar, kterého si v této nelehké době opravdu ceníme.

Mgr. Ludmila Jílková, ředitelka školy 

Top
Skip to content