ZŠ a MŠ Vejprnice

Oslavte s námi 120 let TJ Sokol Vejprnice!

Průběžné výsledky ZDE!

Loňská sportovní výzva dojet do Frankfurtu a zpět zaujala i mimo naši školu. Pojďme letos oslavit 120 let místního Sokola trochu náročnějším úkolem! Dlouho jsme přemýšleli, jakou výzvu vám předložíme, ale nakonec se řešení nabídlo samo. Něco trochu složitějšího, a když je tedy 120 let, tak padla volba na 1200 km.

Pravidla:

  • Soutěž začíná 2. 5. 2022 (dřívější výsledky nebudou započítávány).
  • Soutěž končí, když do cíle dorazí alespoň 3 třídy z 1. stupně a 3 třídy z 2. stupně. 
  • Můžeš jet na kole, koloběžce či kolečkových bruslích, běhat nebo prostě vyrazit na procházku. Sportovat můžeš každý den! S ohledem na zdraví a bezpečnost se do soutěže nebudou započítávat kroky během dopoledního vyučování nebo tréninková aktivita. Pokud jde o kolo a koloběžku, mělo by se jednat o pomocníky poháněné vlastní silou. Nabít si baterku a svézt se, to moc práce nedá. 
  • Systém soutěže zůstává stejný. Každý den pošlete svou aktivitu zaznamenanou jakoukoliv fitness aplikací(záznam obrazovky s datem a časem aktivity – s odesláním aktivity mohou samozřejmě pomoci rodiče) zástupci své třídy, u nižších ročníků bychom o pomoc či spolupráci poprosili třídní učitele. Zástupci tříd budou průběžně posílat své záznamy na soutez@sokolvejprnice.cz.
  • Sleduj průběžné výsledky na webových stránkách TJ Sokol a školy.
  • Odměněni budou tři nejaktivnější žáci z každé třídy, tři nejaktivnější z prvního i druhého stupně a sladká odměna čeká i na ty nejrychlejší třídy.

Výzva je založena na dobrovolnosti a férovém přístupu všech účastníků.

TIP 1: Průměrná vzdálenost docházky žáka do/ze školy, bude kolem 500 metrů. Za týden je to 5 km na žáka, při 20 žácích ve třídě je to hned 100 km!

TIP 2: Parta toho zvládne víc jak jednotlivec! Domluvte se, sejděte se, udělejte si fotodokumentaci účastníků na začátku i v průběhu aktivity a vyrazte společně na procházku / cyklovýlet. Např. po cyklostezce do Tlučné to rozhodně nebude fyzicky náročný výlet a v partě 10 lidí můžete snadno přičíst více než 60 km.

Top
Skip to content