ZŠ a MŠ Vejprnice

Logická olympiáda – probíhá registrace

Již tradičně se začátkem školního roku koná Logická olympiáda. Každý, kdo se chce soutěže zúčastnit, se musí zaregistrovat na www.logickaolympiada.cz.

Registrace z minulých let nejsou platné! Registrace soutěžících probíhá do 30. září 2022. Děti mladší 15 let potřebují souhlas rodiče s použitím osobních údajů dítěte pro účely soutěže. Do registračního formuláře je nutno zadat jméno, příjmení a e-mail rodiče. Na emailovou adresu rodičů pak bude zaslaná prosba o souhlas rodičů s použitím osobních dat dětí, který udělí kliknutím na linku v e-mailu. Bez tohoto souhlasu se dítě nemůže zúčastnit soutěže.

Základní kolo soutěže proběhne v říjnu. V základním kole soutěžící vyplní krátký on-line test. Nejlepší řešitelé z kategorií A, B a C postoupí do krajských kol. Nejlepší řešitelé z kategorie MŠ ve vybraných okresech postoupí do okresních kol. Soutěžící z kategorie A1 a A2 absolvují jen základní kolo a nepostupují do krajských kol.

Krajská kola se uskuteční v pátek 4. listopadu 2022. Nejúspěšnější řešitelé postoupí do celorepublikového finále, které se bude konat 28. listopadu 2022.

Další informace o Logické olympiádě 2022 a důležité termíny jsou uvedeny na webu soutěže.

Neváhejte, registrujte se 🙂

Top
Skip to content