OMEZENÝ PROVOZ V MŠ VEJPRNICE / UZAVŘENÍ MŠ VEJPRNICE A ŠKOLNÍ JÍDELNY

Ve čtvrtek 12. 3. 2020  a v pátek 13. 3. 2020 bude v MŠ Vejprnice omezený provoz.

Vzhledem k aktuálnímu počtu dětí v naší mateřské škole bude omezený provoz v těchto třídách:
Ve žluté třídě budou děti ze třídy – žluté, bílé a červené 
V modré třídě budou děti ze třídy – modré a růžové 
Děti ze třídy zelené budou rozděleny do třídy – fialové a oranžové 

V souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace ve výskytu onemocnění COVID-19 způsobené novým koronavirem s označením SARS-CoV-2 a v návaznosti na opatření uzavření základních škol, středních škol a vysokých škol si dovolujeme požádat rodiče, kteří mají možnost neposílat děti do kolektivu, aby tak učinili a tím zamezili slučování se dětí a případnému šíření onemocnění v MŠ. 


UZAVŘENÍ MŠ VEJPRNICE A ŠKOLNÍ JÍDELNY  

Od pondělí 16. 3. 2020 až do odvolání  bude uzavřena  mateřská škola i školní jídelna.

Provoz mateřské školy a školní jídelny bude s platností od 16. 3. 2020 až do odvolání uzavřen. Toto je výsledkem jednání vedení základní a mateřské školy se zřizovatelem. Učitelky mateřské školy budou o přerušení  zařízení informovat rodiče, a to formou e-mailu, SMS a dalšími komunikačními kanály.

Podobná rozhodnutí nejsou jednoduchá, ale jsem ráda, že jsme s vedoucí učitelkou MŠ a zřizovatelem našli jednomyslnou shodu. Důvodem opatření je vývoj epidemiologické situace ve výskytu onemocnění COVID-19. Není čas otálet a vystavovat jakoukoli věkovou skupinu nebezpečí.

Rodiče dětí z MŠ si mohou vyzvednout tiskopis „Žádost o ošetřovné při péči o dítě do 10 let z důvodu uzavření výchovného zařízení (školy)“  od  pondělí 16. 3. 2020 v době od 8.00 do 12.00 hodin – kancelář vedení ZŠ.

V případě zájmu škola vydá potvrzenou žádost o ošetřovné u dětí do 10 let – nyní pouze elektronicky.

Z důvodu ověření identity žadatele (GDPR) je nutné žádost odeslat prostřednictvím e-mailu. V žádosti prosím uveďte jméno a příjmení dítěte a jeho rodné číslo. 

Žádost směřujte na e-mailovou adresu: ZAHALKOVA.R@SEZNAM.CZ. 

Potvrzení Vám odešleme v příloze  vždy ve středu a v pátek.

Mgr. Ludmila Jílková, ředitelka školy

Top
Skip to content