ZŠ a MŠ Vejprnice

Po dohodě se zřizovatelem směřujeme k znovuotevření naší MŠ

Vážení rodiče,
na základě výsledků dotazníku zjišťujícího předběžný zájem zákonných zástupců o osobní přítomnost dětí v mateřské škole a v souladu s rozvolňováním vládních opatření v oblasti školství je připravováno znovuotevření naší mateřské školy od pondělí 25. května 2020, tedy současně s umožněním osobní přítomnosti žáků prvních stupňů základních škol.

Víme, že mnoho rodin má současně děti předškolního i mladšího školního věku a chceme jim tímto krokem pomoci a umožnit tak návrat do zaměstnání.

Vedení ZŠ a MŠ Vejprnice bude společně se zřizovatelem připravovat scénář k bezproblémovému otevření školky, který bude v souladu s metodickým pokynem ministerstev školství a zdravotnictví (ke stažení ZDE).

Uděláme vše pro to, aby se děti vrátily do bezpečného prostředí. Příští týden bude probíhat celoplošná dezinfekce prostor MŠ a také zajišťujeme dostatečné množství dávkovačů s dezinfekcí a tekutým mýdlem. Jsme přesvědčeni, že přísným požadavkům epidemiologů vyhoví i naše školní jídelna, kterou plánujeme též otevřít 25. 5. 2020.

Přesné podmínky nástupu dětí do školky a další potřebné informace naleznete na webových stránkách školy během příštího týdne.

Ujišťujeme rodiče, že uděláme vše, co je v našich silách.

Děkujeme za trpělivost a pomoc při dodržení všech podmínek .

Vedení ZŠ a MŠ Vejprnice

Top
Skip to content